Hyrbil!

Vad svårt det ska vara med hyrbil till vår resa! Man vet ju inte vilken storlek på bil man ska välja, vilket biluthyrningsföretag, vilka tillval osv.
Någon som har varit på en roadtrip i USA och kan rekommendera biluthyrare för en längre resa till ett vettigt pris? :) 
 
Vi är 4 personer men med allt vårt bagage samt att vi ska färdas sisådär 1900 svenska mil så måste vi ha en 7-sits bil :) Både för att få plats och för vår egen skull med komforten. Inte för att jag behöver tänka på komforten då jag antagligen kommer spendera mycket tid bakom ratten ;)
 
(Bilderna är lånade från alamo.com)
 
Ska man välja en Premium suv eller en minibuss?
 

Tyson 5 år!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min lille prins födelsedag! 5 år blir han idag och kolla hur liten han varit...
Helt sjukt att han var så liten, Åhh mitt hjärta. Du och Tindra driver mig till vansinne ibland men kan inte tänka mig ett liv utan er, mattes allt <3


All you need is love and a dog! :) <3

Karlstad!

I lördags var jag vaken redan vid 6,20, så typiskt när jag är ledig :P

Vid 10-tiden hämtade jag upp Ica, Bitta och Johanna och vi drog iväg på en roadtrip. Det blev en rolig bilresa till Karlstad, skrattade så mycket så hade ont i magen :)

Väl framme checkade vi in och gick ut på stan. Blev lite smått och gott handlat innan vi avnjöt en lunch. Sen blev det lite mer shopping innan vi var tillbaka på hotellet!

Väl tillbaka på hotellet relaxade vi :) Vi njöt av utsikten från panoramabastun och bubbelbadade vi innan vi drog oss tillbaka till rummen och gjorde oss redo för kvällen! 

Väl klara så hade vi läst på nätet om Chaplin krog och att deras mat skulle vara bra. Så vi gick en liten promenad och hittade restaurangen som låg lite utanför centrum. Men vilken jäkla mat, helt amazing! Mätta och glada gick vi tillbaka till hotellet och satt i lobbyn och slappade och pratade :)

Sen satt vi en stund på rummet och snackade lite innan jag halvsomnade så jag och Ica gick in till vårt rum där jag nästan somnade direkt ^^


Gick upp och käkade frukost och njööööt. Satt i nästan 1 1/2 timme och åt gott och pratade :) Sen plockade vi ihop våra saker och sen begav oss mot Ikea! Där spenderades några timmar innan vi begav oss hemåt :) 

Väl hemma blev det en promenad med hundarna, slapp i soffan och plock med all shoppig! :P