London :)


Flyget gick iväg i måndags och de har varit full rulle sen vi kom fram hit till London :) Slängde in lite bilder så ni vet allt är bra och hoppas ni har det bra i Sverige :)

London!

Att läsa detta på Aftonbladet känns väldigt lugnt och tryggt inför morgondagens resa, eller inte! :/
 
 
 
Hoppas verkligen att vi klarar oss och att tunnelbanan fungerar när vi ska lämna Heathrow för London city!!
 
Nej nu ska jag kolla vidare på "the mortal instruments - city of bones", min favoritfilm :) 

Min vecka :)

Här kommer lite bilder och text från min vecka :)
 
I söndags var jag ledig så jag, mamma, min faster, min kusin och hans kompis åkte till Hem och Hobby i Hjo. De har öppnat en ny stooooor affär, kändes som lilla Ullared! Handlade en massa fint till hemmet, och fick köa i 1 timme för att komma ut men det var helt klart värt :D Sen blev de stoooorstädning av hemmet, torkade av lister, pappa fixade diskmaskinen som varit sönder i 2 månader, satte upp 2 hyllor, rensade avloppet, ja de blev en röjning utan dess like så var helt slut när det var dags att sova :)
 
Börjat samla på mig bra med serier, har typ 15 stycken på vift just nu som folk lånat så kanske dags att köpa en hylla till snart ^^ 
 
Var på ljusparty hos Ica i måndags efter jobbet och hann självklart gosa med min lilla goding en sväng :)
 
Tisdagen spenderades först på jobbet sen mötte jag och hundarna upp Bitta, Gustav och Melker för att gå en liten promenix :) Sen blev det en fika hos Bitta innan jag hämtade upp Jacob och vi mötte upp Ica och Polly. Sen shoppade vi lite mat och gjorde tacos, eller Polly gjorde köttfärsen, Jacob visade sina grönsaksskärningsskills, Ica matade Enya och jag var social stöd ^^ :)
 
Sen spelade pojkarna lite tvspel medans jag och Ica lekte med Enya, sen körde vi 2 omgångar av Worms, och vem tror ni vann bägge gångerna? MOOOI, såklart! Och jag är seriöst sämst på Worms, spelade de en gång för många år sen men ja, det spelade tydligen ingen roll ;) Sen blev de att krypa ner under filten och gosa ner sig i biosoffan hos Ica och Polly och kika på "dumma mej 2", den var asbra :) Sen var det bara att gå hemåt och sooova efter en superbra dag :)
 
 
Onsdagen spenderades hos Anna-Carin, var dags att färga håret. Eller tanken var att utväxten skulle få sig en omgång bara men vi fyllde på med lite mer rött i håret och de blev riktigt bra :) Sen var jag förbi hos Annelie en sväng och fick fika innan jag, Ica, Enya och dogsen tog en promenad! Sen var det bara att pysa till jobbet och efter jobbet slappade jag ordentligt och kollade ikapp på "Nikita" :)
 
 
Ica, Polly och Enya kom och plockade upp mig efter jobbet i torsdags och vi åkte in till Skövde. Blev ett stopp på Commerce där vi lunchade och jag växlade till lite pund :) Sen åkte vi till Stellas lekland där Bitta, Melker, Gustav, Z och Nora var. Så där spenderade vi 2 timmar, jag var som barn på nytt. Är ju ett lekland för barnen men jag hade nog lika roligt som dom kändes det som ;) Väl hemma tog jag och hundarna en promenad innan vi parkerade arslet i sängen och gosade ner oss medans de regnade och blåste ute :)
 
Fredagsförmiddagen spenderades med hundarna, promenerade, plockade hemma, gjorde mat, packade lite lätt och kikade på lite serier innan jobbet. Efter jobbet blev jag bjuden på smörgåstårta hos päronen, de hade en par kunder till oss hemma så vi pratade lite om resor. Jag har hjälpt dom med lite inför deras resa till Los Angeles med esta, biluthyrning osv! Sen fick jag rycka ut och hjälpa Kalle som fått punktering :P
 
Lördagsmorgonen och dagen spenderades på jobbet. Sara var hundvakt åt mina små pälsbollar, frågan är vem av dom tre som gillade det mest? ;) Efter jobbet var det bara att göra sig redo för kvällen, duscha, smink, kläder, hår osv. Sara var snäll och sminkade mig och Johanna kom förbi också. Vi var lite sena men plockade upp Ica och Polly och åkte till Olearys. Där vankades det 1 1/2 timme med bowling. Polly gick vinnare ur striden och Johanna förlorade ^^ Sen käkade vi god mat, skrattade, drack gott och hade allmänt trevligt :) Sen var det bara att åka hemåt och sova...
 

Och nu är jag på jobbet, arbetsdag nummer 7 denna veckan och 1 arbetsdag kvar innan semestern :) Såhär ser det ut just nu hos mig....
Väskorna är uppe och ska inviga den lila väska som jag köpte på Jysk i början av året medans min faster får ta min numera pensionerade väska ^^ Imorgon är det dags att åka till London måndag-fredag, om inte stormen stoppar oss men de hoppas jag verkligen inte!