Lido di Ostia - dag 5, 16 September

Strålande väder när vi vaknade :D Åt frukost på hotellet innan vi begav oss direkt ner till den privata stranden vid hotellet och tog varsin solstol, stoppa i hörlurarna och spenderade hela dagen på stranden. Bara njöt av värmen och solen, va helt underbart. Blev även att jag läste lite "The mortal instruments" ibland också ^^
 
Kände att jag fick bra med färg för framåt kvällen så såg jag ut som en röd liten kräfta ^^ Sen var vi en sväng och kikade i lite affärer. Blev en väska, en tröja och en kjol köpt :) På kvällen åt vi på en mysig restaurang med supergod pizza :)
 
 

Rom/Lido di Ostia - dag 4, 15 September

Dagen började tidigt, packade ihop alla saker och begav oss mot Tunnelbanan. 2 byten innan vi bytte till det tredje och sista som skulle ta oss ut till Lido di Ostia. Men tyvärr var inte vädret på vår sida och de regnade :(
 
Väl framme gick vi till hotellet checkade vi in. Fick ett hyfsat stort rum med ännu större balkong :P Gick ut och käkade en god pizza innan vi gick och kollade in stranden och sen vilade. Det var en riktigt slappdag i regnet!
 
Sen kom Valerio och gav oss en privat guidning av staden. De tog en stund och vi hann även med lite shopping ^^ Sen avnjöt vi appertivo på en liten mysig restaurang innan Valerio gick hem och jag och Johanna gick till hotellet och kollade på "Baksmällan 3" :)
 
 

Rom - dag 3, 14 September!

Dagen började med att vi smög förbi Pantheon och kollade läget! Sen åt vi en lyxlunch/frukot vid Piazza Navona. En helt underbart god capricciosa med en udda twist, skinka, champinjoner, oliver, ett kokt ägg och kronärtskocka :P Sen gick vi förbi Änglaborgen på vägen bort mot St. Peterskyrkan.
 
Väl framme där fick vi stå i en rejäl kö för att komma in och bli godkända. Var närmare 32 grader varmt och solen låg på rejält. Väl inne så stod vi i kön för att få komma till en annan kö för att få gå upp i kupolen. Dock blev jag helt yr, matt och konstig i kroppen så vi gick ur kön och satte oss och drack lite vatten och vilade i skuggan. Sen insåg vi att det var alldeles för lång kö för mig att klara så vi gick ut och in i kyrkan istället. Det första jag gör i kyrkan är såklart att svära, detta lär Johanna påminna mig om resten av mitt liv ^^ 
 
Efter kyrkan så tog vi och skrev lite vykort och skickade iväg dom och tog lite kort på Petersplatsen innan vi begav oss tillbaka mot vårt hotell. Käkade lite glass utmed vägen som smakade helt gudomligt :) Sen var vi förbi Hard Rock café och köpte mina trumpinnar :D Väl tillbaka på rummet så slog vi oss ner ute på vår lilla balkong och drack gott, spelade kort, lyssnade på musik och skrattade!
 
Sen tog vi och gick ut och tog lite kort vid Pantheon innan vi åt god pasta och bara njöööt av sista kvällen i Rom. Var förbi Fontana di Trevi och åt lite glass och bara njööööööt. Underbara Rom :)