Heeeej :)

Har varit dåligt med wifi några dagar så därför har det blivit dåligt med inlägg men de kommer :) Ligger iaf med min nya iPad mini i sängen på Parrot Key resort i Key west, Florida och ska strax sova, ville bara sägs hej :) 

Åt Key lime pie förut :)
Sydligaste punkten :)

20 april

Washington DC
Vaknade vid 9 och vi begav oss ut på en morgonpromenad. Gick förbi Washington monumentet och såg även Capitol Hill. Va härligt väder men blåste lite kyligt :)

Väl klara så hade värmen kommit fram så dags för shortsväder! Sen gick vi mot HRC för lite lunch och drink. Beställde någon med frukt som inte va speciellt god :P 

Vidare mot Washington monumentet där jag skypeade med mamma och pappa en sväng. 
Sen begav vi oss bort mot Lincoln monumentet och spegeldammen. Blev en kort stund innan vi gick förbi monument väggar med döda från Vietnam kriget. 

Vi försökte hitta Vita huset vilket inte va de lättaste. Va delvis avstängt så vi kom inte så nära, tyckte inte att de såg så mäktigt ut. Men de kan ju berott på att vi inte fick se de så nära som man önskat! Sen gick vi bort mot Capitol Hill men först pausade vi i parken en sväng med glass o vatten. Vilket var välbehövligt för de va riktigt varmt :D
Capitol Hill var riktigt fint så blev en hel del kort ;) 

Sen försökte vi leta rätt på en supermarket. Där handlade det dricka och jordgubbar. Kvällen började med att jag fick lägga mig en stund då jag va helt slut i armarna och huvudet. 
Kvällen spenderades på balkongen, kollade på alla plan som landade och flög iväg. Va ungefär 1 minut mellan landning och start ett tag. Lyssnade på musik, åt jordgubbar o chips och bara slappade :)

19 april

 Secacus, New Jersey - Philadelphia, Pennsylvania-Wilmington, Delaware-Washington DC, Maryland
 
Dagen började med att vi plockade ihop alla våra saker och begav oss ut på vägarna. Va en hel del trafik men vädret va fint så gick bra att köra ändå ^^ Vi stannade och käkade frukost/lunch utmed vägen innan vi begav oss mot Philly. Dock va de en rejäl kö ett tag så det tog väl ca 45 minuter extra, suck :P

Väl framme i Philly parkerade vi och promenerade bort mot HRC för att köpa trumpinnar, vad annars? Sen tog vi en promenad mot Rocky steps och Museum of arts. Skypeade med dom där hemma också. De firade påskafton hos mamma och pappa, dom va ett rejält gäng :) 

Solen sken på bra också, va helt underbart väder :) Vi stod o ställde oss i kön för att få ta kort med Rocky statyn och sen sprang killarna och Johanna uppför trappan innan vi begav oss vidare. Vi hade dock glömt bort vart vi parkerade bilen så vi gick runt i Philly och filosoferade en bra stund. Va en riktigt fin stad, inte som jag minns den från när vi va där 2005. Gick igenom Chinatown o sen hittade vi bilen. 

Vi drog oss vidare mot Wilmington för lite taxfree shopping. Blev middag när vi kom fram och sen delade vi på oss och shoppade lite ^^

Sen begav vi oss iväg i mörkret mot Washington. Körde frågesport utmed vägen så va lättare för mig att inte bli trött vilket va riktigt bra :) Blev någon felkörning i Washington innan vi hittade till hotellet. 
Det låg precis vid kanalen och vi hade balkong. Kvällen spenderades med att prata, njuta av vår balkong, kolla på tv och våra älskade telefoner ;)