20 Januari - dag 7 i New York

Vakande tidigt på morgonen och såg ett meddelande från Norwegian på mobilen. De hade ersatt vårt dreamliner mot ett airbus då vårt plan gått sönder eller nåt? Somnade om och efter 1 timme så fick vi ett nytt sms. Vårt plan var väldigt försenat och vårt tiden var 21,30 . 20 Januari blev istället 13,00 . 21 Januari. Vi kunde ringa och de kunde ändra så vi fick åka med ett annat plan med stopp men vi kände att det inte var något för oss. De skulle ändåså stå för vår mat/boende och extrakostnader.
 
Så jag och min faster gick ner och lånade hotelles dator och fixade ett boende ute i Jamaica, Queens vid flygplatsen! Sen checkade ut och lämnade in väskorna för att gå en sista runda på stan. Åh vad jag älskar New York och shoppingen. Trots att väskorna redan var fulla så sket jag i övervikten och shoppade lite till ^^
 
Sen hämtade vi vår packning och tog en taxi ut till hotellet. Vi spenderade eftermiddagen/kvällen framför tvn. De va ett riktigt tråkigt hotell och de fanns inget speciellt att göra ^^ Så kvällen gick sakta men vi fick en av de bästa pasta carbonara serverat till rummet så de gick bra. Och ute började de snöa på rejält så vi var lite oroliga för morgondagens flygresa ^^
 

19 Januari - dag 6 i New York

Sista heldagen i New York(trodde vi) så vi tänkte passa på och shoppa det sista :) Strosade omkring vid Times Square och Broadway innan vi frös så vi njöt av en lunch på en liten mysig restaurang. Jag passade på att ta något väldigt amerikanskt - pannkakor, Mums :)
 
Sen gick vi in på Port Authority - busstationen där vi bodde. Fanns en hel del butiker där också så vi shoppade lite ^^
Väl tillbaka på hotellrummet så packade vi ihop de mesta av våra saker och vägde väskorna - alltid lika intressant o se hur mkt man lyckats köpa med sig ;)
 
Sen gjorde vi oss redo för kvällens event - Mamma Mia musikalen på Broadhurst theatre. Och fy fan vad bra den var, kunde knappt sitta still! Skulle lätt kunna gå på den igen, så ni som ska till New York och gillar musikaler, se Mamma Mia :) Kvällen avslutades med en slice på vårt favoritcafé :)