21 maj

Robinsonville, Mississippi-Gracelan och Memphis, Tennesse och slutdestination Nashville

Dagen började segt och vi åkte vid 11-tiden eftersom Dr Phil var så intressant. Vi åkte till Graceland! Vi hoppade på en tour-buss som tog oss till Graceland-själva huset! Det var häftigt att varit i huset men inget speciellt hus om man jämnför med dagens hus men samtidigt så Elvis bott där och det var ganska många år sedan han dog. Vi gick även förbi Elvis, hans mamma, pappa och mormors grav också, det var en "häftig"
upplevelse! 

Sen va vi inne i bilmuseum innan vi tog o käkade frukost/lunch. Kyckling, mos, sås och bönor. Satt i en bil och käkade! Sen gick vi o kollade på flygplanet-Lisa Marie, Elvis Hawaii o 68, special. 

Sen tog vi och åkte in till centrum för att besöka Hard rock cafe. Gick på berömda Beale street och åkte Down union avenue(ni kanske hört Walking in Memphis låten någon gång?). Memphis såg väldigt slitet ut och väldigt mkt konstigt folk nere i centrum faktiskt! 

Sen drog vi mot Nashville som vi bestämde lite i sista minuten. Hittade ett hotell o begav oss iväg. De gick bra att köra ca 3,5 timme. Väl framme i Nashville checkade vi in på vårt mindre mysiga motell. Rummet var fint men området kändes otryggt så vi sprang in med våra saker och höll oss därinne hela kvällen :P20 maj

New Orleans' - via Mississippi-Louisiana-Arknansas med slutdestination Robinsonville, Mississippi! 

Dagen började med att jag va helt slut. Sov superdåligt och jag va seg. Käkade frukost och kämnade New Orleans'. Sen kom Johanna på att vi kunde besöka en kyrkogård så vi vände o lyckades få ett stenskott på bilen så rutan sprack lite :/ 

Vi besökte Lafayette 1 kyrkogård. Va udda med stora gravar men cool samtidigt. Sen började vi åka-blev många timmar i bilen! Åkte förbi Kentwood, Louisana där Britney Spears är uppvuxen! Och sen åkte vi lite till. Såg mest väg hela dagen, stannade till på några bensinstationer! 

Köpte middag på wendys innan vi landade på ett stort casino område där vi checkade in på vårt 174:- hotell fick dock byta hotell men de va helt okej fint för de pengarna. Stora rum o stora sängar! 

Dagens bilfärd ca 8,5 timme :P


19 maj

Mobile, Alabama-Biloxi, Mississippi och slutdestination New Orleans', Louisiana!

Dagen började med att fixa ordning packningen och köpa lite avskedspresenter till Ivar och Ivar. Pojkarna gick o vi såg dom på vägen och vinkade glatt, glada över att slippa gå ;) 

Stannade hos Ivar en stund innan vi sa hejdå till pojkarna och Ivar och påbörjade vår resa till New Orleans'! Vi stannade till i Biloxi och köpte shotglas och kollade in en park och njöt av värme! 

Sen åkte vi till New Orleans'! Vi gick in på hm och handlade lite o gick utmed gatorna och bara strosade. Sen bokade vi ett hotell vid bourbon street så vi hämtade bilen o checkade in. Rummet var superfint o fräscht! 

Jag hade väldigt ont i magen och va lite hängig så vi vilade en stund! Men vi begav oss ut tillslut och käkade middag på en restaurang! Blev en vit fisk av något slag med vitlökspotatis och grönsaker och kräftsås :) Mumma. Sen delade vi på en bananisglasscheesecake innan vi begav oss ut på bourbon street för att kolla läget. 

Gick mest och kollade på folk och tog emot beads från folk som stod på balkonger och kasta ner! Vi besökte en rockbar o köpte en handgratantsdrink som alla gick omkring med :P Johanna ville gärna stanna ute men jag mådde inget vidare och var trött så vi gick tillbaka till hotellet och slappade :)