Hej!

Även om jag är sämst på att uppdatera så är ni rätt många som är inne och läser varje dag iaf, va kul :) 

Ska väl ta tag i bloggandet snart men de har varit en väldigt tuff period och min kropp, hjärna o hjärta mår inte alls bra och då orkar man helt enkelt inte! 

Hoppas iaf ni haft en bra oktober och november månad :)

Har blivit med bil förresten, eller får den i helgen :)


 


Såhär känner jag mig just nu :/ 

11 Juni!

Bishop, Kalifornien via Yosemite Nationalpark till Turlock, Kalifornien
 
Morgonen började med att jag hade huvudvärk men vi drog iväg och käkade mcfrulle på vägen. Första stoppet på vägen blev Mammoth lake där vi egentligen bara åkte upp och kände på den tunna luften innan vi åkte vidare till Monosjön för en liten kortpaus. Det var fint väder men vi såg snö på bergen hela tiden, jäkla konstig skillnad på värmen va de också.
 
Vi körde in i Yosemite nationalpark, Johanna fick köra då jag inte mådde så bra. Vi stannade utmed vägen och njöt av naturen och alla fantastiska utsiktsplatser. Vi såg half dome, El capitan och en massa andra fantastiska platser :) Yosemite var superfint och hade jag haft orken och lusten så hade vi kunnat njuta mer av den men solen, huvudvärken och ja allt blev för mkt.
 
Vi körde mot Turlock där Johanna hade förfäder så vi bestämde oss för att sova en natt där. Väl framme hade vi båda världens snyggaste bränna efter solglasögon, kläder och bilbälte, va vi skrattade åt varandra när vi såg hur vi såg ut ^^ Vi tog och badade lite bubbelpool och vanlig pool innan vi gjorde oss redo och tog en sväng med mustangen och såg oss omkring. Eller vi åkte och åt finmiddag på Olive garden, underbart god mat! På vägen hem körde vi lite snabbt och lyssnade på Samir och Viktors låt "Success" och hade lite Sverige-längtan tror jag. Hittade även general-snus på bensinstationen så jag blev lite extas över en snusdosa men de kändes lite hemma då ;) 
 
 

10 Juni!

Pahrump, Nevada via Death Valley till Bishop, Kalifornien!
 
Morgonen började med att vi köpte lite nödvändigheter på Walmart innan vi drog oss mot Death Valley. Vi hade ju hört att man skulle bunkra upp med vatten och så köpte vi lite annat smått o gott :)
 
Death valley var varmt, varmt och lite mer varmt. Otroligt häftiga vägar och vacker "natur". Vi besökte några av sevärdheterna på vägen, bla Bad Water basin som är ett plats som ligger 85,5 meter under havsytan. När vi lämnade bilen så var det verkligen så att det nästan brann på huden och vi hade runt 50-51 grader hela tiden ^^ Det var lite krokiga vägar och smala vägar bland bergen ibland men riktigt coolt :)
 
Väl ute från Death valley så åkte vi mot Bishop för en natt med sömn. Vi checkade in på ett litet motell som var väldigt hemtrevligt med helt nya sängar men också lite hemtrevliga myror! Bishop var en mindre stad, kvällen spenderades med ett strög i staden, god mat från tacobell, bråk med grannen ang parkeringsplatsen och slösurfande framför paddan/datorn ^^