12 veckor!

Shit det var verkligen 12 veckor sedan vi kom hem, snart varit hemma lika länge som vi var borta ^^ Tiden går väldigt fort när man har roligt tydligen! Jag hoppas min telefon dyker upp inom de närmaste så ni kan få lite USA-uppdatering, vill så gärna dela med mig av vår resa :)
 
Idag har jag suttit mig och drömt mig bort lite, att inte ha en resa bokad känns konstigt och väldigt tråååååkigt! Får se vart nästa resa bär iväg men tror jag får vänta till April då det ryktas om en resa till Florida :) Ingen London-resa planerad i år heller vilket känns tomt då jag varit där de senaste 4 åren flera gånger om året dessutom och i år har jag inte varit där en endaste gång :( Har iofs varit i New York 2 ggr så de får väl räcka för storstadspulsen detta året antar jag!
 
Turisten Fia i Los Angeles 26/6 :)

Putt!

Ingen Iphone 6 kom idag utan får vänta mellan 3-4 veckor :( det är seriöst helt värdelöst och jag ville verkligen ha den idag men tre kan tydligen inte leverera som de lovat :/ 

På tal om annat så saknar jag USA väldigt mycket idag. Här hemma är det kallt, tråkigt och ja, inte som USA :) Har insett att jag trivs bäst på resande fot, min mage mår bra och hjärnan också ;) 

Nu ska jag och hundarna fortsätta att mysa i sängen innan det är dags för kvällsjobb :/

Jag o min bästa <3