25 april

Gainesville-Orlando,Florida

Morgonen började med att vi käkade en sunkfrulle innan vi drog vidare mot Orlando. Tog ca 4 timmar ner och väl där möts vi att rejäl värme och hög luftfuktighet :) 

Vi stannade på Gatorland och min kusin Jocke var mer än nöjd! Men det var ett väldigt roligt ställe med inte bara alligatorer, fanns en hel del andra djur att se samt röra. Vi gick omkring och kollade lite och såg 2 alligatorshower innan jag och Jocke besökte fågelhuset. De va coolt, ett rum med massa undulater och några större färgglada fåglar som man fick klappa, eller ja du köpte en matpinne så satt dom hos dig och åt. De va väldigt häftigt och jag och Jocke va kvar därinne en bra stund! 

Sen drog vi oss mot hotellet, stannade och käkade en supergod pizza bredvid hotellet. Checkade in på ett fint hotell nära universal. Vi slappade en stund vid poolen men hade som vanligt väldigt tur med solen, eller ja molnen ;) 

Sen gjorde vi oss redo och besökte ett stort outlet med en massa butiker. Blev en hel del shoppat, VS fanns där, mkt trevligt ;) Killarna var inte jätteroade. Haha! 

När vi skulle åka därifrån så hittade vi inte bilen så gick och leta en bra stund, att de alltid ska hända på den "minsta" parkeringen också ;) tillbaka på hotellet blev det en bucket från Kfc och kortspel :) 24 april

Mobile, Alabama-orange beach, Alabama-Pensacola,Florida-Destin,Floirda med slutdestination Gainesville,Florida

Morgonen började med Frulle och ihoppackade av våra saker. Tanken var att stanna en natt till i Alabama men vi skulle åka på en bilutställning som låg ut med vägen en timme enkel resa bort från Mobile så vi checkade ut. Sa hejdå till Ivar, Annie och Nina innan vi drog iväg. 

Och bilutställningen låg jättefint, man såg mkt vatten och strand :) Vädret var kanon och solen var framme och stekte. Vi stannade och kollade in alla bilar, herregud va mkt bilar det var. Mkt mer än vad vi hade räknat med men vi var alla nöjda med att vi åkte dit :) Sen fortsatte vi mot Florida och dom andra tre var nöjda. Florida bjöd på massa strand och vatten. 

Vi åkte in i Pensacola och besökte Naval Air station. Eller jag och Helen låg och sov i bilen medans killarna gick därinne ;) sen blev de en matpaus innan vi besökte Destin commons. Blev lite shopping innan vi fortsatte. 

Då kom de lite regn men de va ingen fara för vi hade några timmar i bilen. Vi kom fram till Gainesville sent så vi la oss bara och sov, hotellet va inte så superfint :P 


23 april

Tillman's corner, Alabama-runt om Mobile, Alabama :)

Morgonen började ganska tidigt med Frulle på hotellet innan vi begav oss till Ivar för att säga hej. För er som varit och läst här tidigare så är Ivar en kompis till min pappa som bor i Theodore, Alabama :) Blev lite kaffedrickande och tjöt i värmen. 

Sen skjutsade vi killarna till USS Alabama och jag och Helen tog oss till Walmart supercenter för lite shopping ;) Killarna var helt lyriska efter 2,5 timme på USS Alabama så dom hade gärna gått där flera dagar till :P 

Sen åt vi gooo-lunch på Five guys där vi blev bjudna på supergoda pommes och världens godaste hamburgare! Five guys i mitt hjärta <3 väl tillbaka på hotellet så la vi oss vid poolen och försökte få lite sol, gick sådär eftersom de blev en massa moln men blev ett dopp i poolen iaf :P 

Sen vilade vi en stund innan vi åkte till Old Time Pottery och shoppade lite till ;) Sen blev de kaffe hos Ivar innan vi åkte hem och bytte om. 

Ivar tog med oss till golden corral-en bufférestaurang. Vi åt hur mkt som helst, tjötade massa skit och bara skrattade en massa! Mattias skjorta nästan sprack, va det såg ut. Efter matkoman åkte vi hem och la oss :)