25 april

Gainesville-Orlando,Florida

Morgonen började med att vi käkade en sunkfrulle innan vi drog vidare mot Orlando. Tog ca 4 timmar ner och väl där möts vi att rejäl värme och hög luftfuktighet :) 

Vi stannade på Gatorland och min kusin Jocke var mer än nöjd! Men det var ett väldigt roligt ställe med inte bara alligatorer, fanns en hel del andra djur att se samt röra. Vi gick omkring och kollade lite och såg 2 alligatorshower innan jag och Jocke besökte fågelhuset. De va coolt, ett rum med massa undulater och några större färgglada fåglar som man fick klappa, eller ja du köpte en matpinne så satt dom hos dig och åt. De va väldigt häftigt och jag och Jocke va kvar därinne en bra stund! 

Sen drog vi oss mot hotellet, stannade och käkade en supergod pizza bredvid hotellet. Checkade in på ett fint hotell nära universal. Vi slappade en stund vid poolen men hade som vanligt väldigt tur med solen, eller ja molnen ;) 

Sen gjorde vi oss redo och besökte ett stort outlet med en massa butiker. Blev en hel del shoppat, VS fanns där, mkt trevligt ;) Killarna var inte jätteroade. Haha! 

När vi skulle åka därifrån så hittade vi inte bilen så gick och leta en bra stund, att de alltid ska hända på den "minsta" parkeringen också ;) tillbaka på hotellet blev det en bucket från Kfc och kortspel :) Kommentarer:

1 Frida:

Vad roligt med alla uppdateringar. Nu har jag läst igenom alla inläggen. :) Lyckat där med sheriffen måste jag säga, tur att ni slapp undan :)

2 Frida:

Tror du inte att det där silverfallet kan vara fint även nu när löven börjar bli lite gula då? :)
Ska nog ta och nämna det för min syster så får vi se vad hon tycker om det. :)
Ja det var ju synd, jag kan säga hej när jag är i närheten så får du se om du känner det på dig eller inte :)

3 Frida:

Nej vi åker bara förbi på måndag. :) Vi hade också tänkt åka till London under veckan, men vi kör på Norge i stället. Det är ju så nära till gränsen, men man vet ju aldrig ;) Ha så kul i London nu! :)

Kommentera här: