September :)

Bättre sent än aldrig, här kommer min September månad i bilder :)
 
Besök Sune några gånger - fixat mitt hår :)
 
Har umgått med dessa två stollar :)
 
Mys-Tindra!
 
Myskväll hos Agnis i Falköping med Annelie o Ida :)
 
Årets sista Olstorp. På scenen var Cherry Tess, Hub cats och Playtones. Det var riktigt skitväder men vi hade askul. Förfest hos mig och hos brorsan, partyvanen till Olstorp för att avsluta med nattkörv hos Hanna på Statoil. Olstorp har varit sommarens bästa party, helt klart :D
 
Var i London med Ida. Vi flög ut på måndagsem och anlände hem fredagkväll :) Vi shoppade, åt god mat, såg "Thriller" musikalen, strosade runt i Camden, njöt av underbart väder, matade ekorrar i St. James park, strosade runt i London, spenderade alldeles för mkt pengar på VS & Primark, besökte Notting hill och Portobello road mm :) Va helt underbart med en mini-semester i mitt älskade London :)
Varit på bilutställning i byn- Pappas pärla på bilden :)
 
Grillkväll hos Ica o Polly med trevligt folk. Var god mat, vin och trevligt sällskap, va inte hemma förrän 3,30 :P
 
På väg till Helen för kalas :) Ida o Tyson myste lite!
 
Indisk mat och reseplanering hos Agnis :)
 
Mina små älskade, det bästa jag äger-helt klart <3<3<3
 
Bio med Johanna o Ida. Mazerunner 2 :)
 
Fin himmel :)
 
Var lite kyligt en dag efter promenaden så då kröp hundarna ner under filten :)
 
Såhär glada var jag och Ida efter vi såg "Everest" och vi båda tycker att de varna för gråtattacker :P
 
Det var mitt September 2015. Ganska lugn månad om jag får säga de själv :)

Asien!

6/1 reser vi från Landvetter med mellanlandning i London och Hong Kong. Anländer till Siem Reap, Kambodja den 7 Januari 16,30(lokal tid).
Vi har bokat 4 nätter i Siem Reap på Secret Pavillion som ligger nära Nattmarknaden, Angkor-området och Pub street :) 
Vi har även lyckats boka en guide som ska visa oss Angkor-området och lite av Siem Reap i 2 dagar(han ska vara bästa guiden i SR enligt tripadvisor).

Den 11/1 det en minibuss resa ner till Phnom Phen som är huvudstaden i Kamodja. Resan tar ca 6,5 timme :) Där ska vi också spendera 4 nätter på Royal Mekong som ligger nära Kungliga palatset, Självständighetsmonumentet mm :)
 
Vi checkar ut den 15/1 och drar oss ner till Ho Chi Minh City, Vietnam, med buss tar det ca 6 timmar. I Ho Chi minh city bor på Saigon Amigo hotel(hotellet hade ingen hemsida) som ligger i "turistområdet" i Disctric 1. Där ska vi spendera 3 nätter innan vi drar oss vidare...
 
Den 18/1 kl. 20,10 går flyget från HCMC till Da Nang. Tanken var först att åka tåg hela vägen från HCMC till Hanoi men vi hittade Da Nang, Hoi An och Huë som vi ville se på vägen så valde att flyga. De va både billigare och vi sparade ca 24 timmar i restid på det :P 
 
Den 19-20-21 ska vi spendera i Huë, Da Nang och Hoi An. Vi kommer åka tåg till Huë, tar ca 3 timmar. Sen kommer vi åka privatbil med tourguide från Huë till Hoi An med en massa stopp på vägen på diverse sevärdheter!
 
Den 22/1 20,45 går planet till Hanoi så dagen kommer spenderas i Da nang eller Hoi An :)
 
Vi kommer sova 2 nätter i Hanoi med utcheckning den 24/1. Vi kommer bli upphämtade på morgonen för en 3 dagar/2 nätters båttur i Halong Bay. Vi har valt att boka en 3 days/2 nights cruise för har läst överallt på tripadvisor att de som hade valt 2 days/1 night tyckte att de va för kort.
 
Vi kommer åka med Glory Cruises och HÄR är vår båt samt att att tredje sidan är det vi ska få uppleva :) Visst ser det helt fantastiskt ut?? DRÖMMEN!
 
Vi är tillbaka i Hanoi på eftermiddagen den 26/1 och stannar där en natt innan vi drar oss vidare :)
 
Den 27/1 12,25 går planet från Hanoi till Luang Prabang, Laos. Där kommer vi spendera 4 nätter innan vi tar en buss ner till huvudstaden i Laos som heter Vientiane.
Där vi också kommer spendera 4 nätter innan vi hoppar på flyget till Bangkok.
 
Den 4/2 11,40 lyfter vi mot Bangkok. Där checkar vi in på Centre Point Pratunam. 3 nätter blir det i Bangkok. Kan säga att jag verkligen ser fram emot Bangkok. Shopping, storstad, sevärdheter och sen ska vi gå på bio där man har en soffa som man ligger och kollar i med obegränsat med popcorn och dricka, Nöjd? OJA ;) 
 
 
Den 7/2 09,35 går planet från Bangkok till Phuket. Där stannar vi bara över en natt för att sen ta båt/färja ut till Koh Lipe. Vi kommer vara på öarna runt Koh Lipe mellan 8-14/2. Sen är inget spikat här än, Agnis måste nämligen fixa pass innan vi kan köpa våra flygresor till Malaysia. Men tanken är att den 15/2 åker vi båt från Koh Lipe till Langkawi där vi spenderar en natt innan vi dagen efter 16/2 drar till Kuala Lumpur. 
 
I Kuala Lumpur ska vi stanna 2 nätter och fira Agnis 28-årsdag med att bo på finhotell och njuta av storstad efter 1 vecka med sol, bad och lite utflykter :) Sen drar vi oss från Kuala Lumpur den 18/2 och flyger tillbaka till Siem Reap där vi bor en sista natt innan vi drar oss hemåt!
 
Den 19/2 11,20 så tar vi och flyger till Hong Kong, vår mellanlandning där är på nästan 9 timmar så vi ska ut i staden en sväng och se oss om innan vi hoppar på flyget till London. Sen blir det flyg till Göööötebööörg dit vi anländer den 20/2 10,35 på lördagsmorgonen :)
 
Såhär ser vår resa ut. Jag älskar och planera och känner att vi kommer få uppleva så otroligt mycket under vår tid :) Det kommer bli en hel del flygande men det är både tidssparande och pengasparande :) 
 
Om någon av er varit på dessa ställena och vill dela med er av tips så är vi väldigt glada :)