3 Maj

Hollywood-Everglades-Flygplatsen, Florida
 
Morgonen började med frulle, packande och lasta ut alla saker i bilen, de var inte lätt att få ner alla saker ^^ Checkade ut och begav oss mot stranden för sista minuten sol. Dock kunde vi inte bada då det var så strömt i vattnet men jag solade mer än gärna bara så ;) Tog en kalldusch, bytte om och drog mot Everglades.
 
Vi stannade vid Everglades Holiday park som låg ca 1 timme från vårt hotell. Vi åkte ut på träsket, en tjej körde och hon var rolig och körde bra :D Killarna va helt lyriska när vi såg 3 alligatorer på nära håll :)
Efter 1 1/2 timme på träsket kollade vi på en alligatorshow med en av killarna från "Gator boys" och kollade på lite souvinirer innan vi drog oss tillbaka mot flygplatsen. Käkade gooolunch på tacobell, tankade bilen full med bränsle och begav oss mot flygplatsen.
 
Lämnade tillbaka bilen och släpade all vår packning till en buss som vi fick åka med till terminalen. Väl där fick vi checka in våra väskor trots att vi var lite väl tidiga. Hade övervikt på båda mina väskor men killen i incheckningen var snäll och lät dom passera ändå. Så han fick vårt presentkort på Hard rock café på 50 dollar som Mattias fick när han handlade och kunde användas mellan 15maj-15 juni som tack för hjälpen ;)
 
Förbi alla säkerhetskontroller och in och hitta vår gate. Där spenderade vi några timmar med att slappa, spela kort, surfa, handla i taxfreen och softa innan det var dags att boarda. Väl på planet började resan mot Kastrup....
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Frida:

Det lät som ett riktigt bra avslut på den resan :)

Vad roligt att du är på. Jag har också avklarat en promenad :)

Kommentera här: