1 Maj

Lauderdale-by-the-sea-Hollywood beach-Miami beach-Miami
 
Morgonen började med att försöka stuva in alla saker i bilen, det började bli väldigt trångt ^^ Sen for vi iväg till vårt sista boende för denna resan, Hollywood. Vi intog beachen innan vi checkade in då vi var tidigt ute. Vädret var på topp och vi njöt av solen, det var verkligen guldväder och vi badade och solade lääänge :)
 
Sen käkade vi lunch innan vi checkade in på vårt hotell. Rummet luktade sådär men de va stort och rymligt! Sen la vi oss vid poolen ist och bara slappade i solen, spelade kort och badade(fanns både jacuzzi o vanlig pool).
 
Sen gjorde vi oss redo för ett besök i Miami Beach och Miami. Vi började med ett stopp nere på Lincoln road mall med lite shopping, kollade på folk och bara sög in atmosfären. De e så himla mysigt där :D Mina snälla resevänner gav även mig en asnice tröja från Victoria secret, jag var mer än nöjd :D Sen åkte vi till Hard rock café där vi käkade god mat, drack gott och hade världens solfrossa. Eller ja, alla utom jag ^^ Så det blev en ganska tidig kväll då dom andra inte mådde så bra :/
 

Kommentera här: