Augusti, massa bilder :D

Här kommer min Augusti månad med massa bilder och text :D Har inte lyckats fixa så jag kan vända på bilderna så ni får luta på hööövet eller vänta på skärmen :D
 
Första helgen i Augusti blev de Veteranbilsrally i Hjo med Mamma, Pappa, Helen, Urban(i en bil), Jag, Jocke, Ida, Mattias o Jonsson(i en bil) och Siw o Urban(i en bil). Vi deltog i aktiviterna, käkade gött, solen sken på bra och livet var allmänt bra :D På kvällen va vi hos Helen o Urban och spelade 5-kamp som Urban komponerat ihop och grillade. Hade en jättetrevlig kväll med supergod mat och sällskap. Dagen efter blev de bakisfrulle, slapp i solen, blåbärsplocknig(för vissa), god mat och pilkastning innan vi drog oss hemåt :)
 
Fick ett blomsterbud till jobbet, va en fin ros från Johanna Granli <3
 
Fick detta vita skåp(på första bilden) som jag målade om, svor åt lite och lyckade fixa till ganska bra :) Blev mintgrönt, passar perfekt i mitt kök :) Slet som ett djur den dagen jag gjort klart skåpet. Alla skåp och lådor i köket rensades ur, torkades osv sen fick hela lägenheten sig en omgång :)
 
 
Ett besök på Mandys för deras helt underbart goda mat, trevlig sällskap o en god milkshake :) Sen blev de plump hos mig, och vem tror ni vann? ;)
 
Drängarna på Olstorp, förfest hos mig med beerpong och diverse dryckesspel och massa musik. Sen blev de partyvanen till Olstorp för en sjukt rolig kväll, mådde dock inte så bra när jag kom hem, HAHAHA!!
 
Bio med Ida som avslutades med Max-mat på Billingen. Vilken utsikt :D
 
Gick på långledigt, fredag-söndag och blev ordentligt sjuk och var dålig i nästan 2 veckor :(
 
 
Trots världens huvudvärk, rinnande näsa, ont i halsen och nästan 40 graders feber så kunde jag inte bara missa Bittas möhippa. Överraskade bruden på morgonen, om hon blev chockad :D Sen blev de en tur till Skövde där hon fick utföra en massa uppdrag, en del mer pinsamma än andra ;) Sen fick hon hålla tal på torget osv, väldigt kul :D
Sen vidare till Melldala för lite mellalandning och vätskepaus, och i mitt fall sovpaus eftersom jag var helt slut. Sen kom Erik och Martin och hämtade oss i min och pappas bil och körde oss till Husaren. Där vankades allsång med Timoteij och det var en väldigt rolig kväll, dansade på bänken och vissa på bordet! Sjöng så mkt jag kunde och orkade med att hänga på tills klockan blev 1 då Kalle hämtade oss i partyvanen :)
 
Upp på morgonen för att åka till Västerås. Fick i 25årspresent en upplevelse. (Jag fyllde 25, 21 dec 2013 ;)) Jag valde att hoppa fallskärm :D Så jag, Annelie, Ica och Hanna åkt till flygklubben och jag var vääääldigt nervös. Själva upplevelse var helt fantastisk och jag har fortfarande inte greppat att jag gjort det än. Jag är både höjdrädd, flygrädd och har ett stort kontrollbehov :P Men min tandemhoppare Adam var väldigt trevlig och lugnade ner mig bra och vilken utsikt jag fick se, över hela Västerås, Mälaren osv :D
Efteråt sa jag att jag var glad att jag överlevde och aldrig igen men självklart kan jag tänka mig att hoppa någon mer gång men inte i Sverige då ;) Hoppade från 4000m höjd och föll fritt i 50 sek i 200km/h innan fallskärmen vecklades ut!
 
Sen checkade vi in på ett hotell i Västerås och slappade lite och gjorde oss redo för kvällen. Vi käkade helt gudomligt god mat på AGrill nere vid vattnet. Jag och Ica delade på en grillbricka som vi fick på en grill, MUMMA säger jag bara! Sen spårade vi lite på kvällen och skrattade så jag fick ont i magen, blev en sen kväll med mycket prat och skratt :)
 
Åkte till Lidköping en solig dag. Hjälpte henne att äntligen byta telefon, sen hälsade vi på hennes pappa ute på Kållandsö och käkade lite glass innan vi avslutade dagen med en vulkanpizza och härlig solnedgång :)
 
Annelie och Ida kidnappade mig efter jobbet på en hemlig kvällsmatsresa. De blev kinamat uppe på Billingen, myspys :D
 
Min lediga helg innebar en lugn och skön lördagskväll, trodde jag.. Erbjöd mig att va chaffis åt brorsans och hans kompisar. Anlände hem kl 5 på morgonen men världens huvudvärk och avgaslukt, var inte gladast i Sverige då :P
 
Kände mig typ bakis på söndagen men bjöd in min faster och familj+Ida och min familj på middag. Blev mkt mumsigt :D
 
Bio med kusin, Pixels :D 
 
En förmiddag på red carpet blev klippning(asmkt dock:( ) , färgning som inte blev helt lyckad och gelelack på mina egna naglar o så gos med Sune såklart :)
 
Och såklart en bild på hundarna :)
 
Jobbhelg och crusining i Lidköping. En mycket trevlig kväll med mina knäppa vänner, god mat, fina bilar och bra musik :D Den vita bilen på bilderna är en likadan bil som min Pontiac fast utan kit och fenders, jag tycker min e finare för det är mer krom och snyggare färg men alltid kul och se en likadan för det finns bara 12 reggade i Sverige :)
 
Texas fyllde 7 och ville ha kinamat så då fick man ställa upp och åka med :P'
 
Augusti har varit en väldigt rolig månad med mycket att göra, det negativa var ju såklart att jag var sjuk men körde på i 120 för det ;)

Kommentera här: