14 februari

Koh Lipe-Langkawi, Malaysia 

Sista förmiddagen på Lipe så vi var uppe tidigt och packade iordning och käkade frukost i vår solsäng. Solade fram till kl 11,30 för att sen hämta våra väskor och checka ut, dock en hel timme försent :P 

Käkade lunch och slappade i skuggan innan vår "taxi" dök upp och tog oss ner till båthamnen, dvs Pattaya beach! Där fick vi checka in och sitta och vänta på båten. Efter säkert 1 1/2 timme fick vi hoppa ombord på en longtail och åka ut till färjan. Där fick man gå av från longtailen och direkt på färjan så man fick passa på när vågen kom så man kunde få ett putt uppåt och sen fick draghjälp upp, haha! 

Väl ombord så fick vi vänta en stund då två personer var väldigt försenade men sen drog vi iväg. Denna färjan var mkt behagligare och vi satt inne och kollade på film. Bätfärden tog 1 1/2 timme och ska jag tillbaka till Lipe någongång lär jag verkligen åka båt från Langkawi!!! 

Framme i Langkawi fick vi ta och hämta våra väskor och vänta på våra pass och få en stämpel i passet. Hoppade in i en shuttlebuss där jag fick sitta i framsätet ihop med chaffisen medans Agnis trängdes i bak. Var så sjukt nära på att krocka, han drog handbromsen tog och vi var typ 1 cm ifrån!!! Chaffisen var iaf väldigt trevlig och pratade bra engelska :)  

Langkawi var en väldigt fin ö och bara på bilfärden till hotellet så kände jag direkt att jag trivdes!  Släppte av folk utmed vägen och väl framme vid vårt hotell checkade vi in och bodde på andra våningen i ett "hus".  Gjorde oss redo och sen gick vi ut i "stan" och käkade. 

Åt på en mexikansk restaurang, svingött va de! Det va varmt o skönt också :) Sen tog vi en sväng och kollade på shoppinggatan, regnade faktiskt en stund! Medans de regnade käkade vi lite glass på donken och surfade lite ;) Väl tilllbaka fick vi flygpacka i våra väskor lite innan läggdags :)Kommentarer:

1 Frida:

Härliga bilder! :)
Jag hade gärna blivit med, men vi ska kanske en tur till USA i oktober så det blir ju fel håll för mig. Så får se om det inte blir något. :) Vad länge hade du tänkt vara borta då?

Kommentera här: