16 januari

HCMC 

Upp på morgonen och käka bananpannkaka innan vi begav oss ut på sightseeing. Tog en taxi och besökte tågstationen, Agnis är lokförare för er som inte vet så detta var väldigt kul för henne ;) Sedan vidare till Jade Empror padoga. Den var väl inget speciellt, låg intryckt mellan husen men det var en hel del folk. 

Vi sa hejdå till vår taxigubbe vid notre dam katedralen och tog lite kort innan vi gick in i posthuset och tog lite kort och handlade lite souviners samt vykort och frimärken. Gick och letade rätt på Hard rock som inte hade öppnat än så vi tog oss en fika, surfade och skrev våra vykort inne på Starbucks. Gick in på hard rock när det öppnat för och handla mina trumpinnar och shotglas innan vi gick ut i värmen igen för att posta våra vykort. Var varmt, typ 32 grader :P 

Vi vandrade vidare och begav oss mot en självständighetspark men den var stängd så vi tog och ät lunch istället. Min mat var dock inget vidare för det var hår i den samt soppa så nej, inte så nöjd! Efter att Agnis ätit så gick vi vidare till War remament museet och kollade. 

Det var ett otroligt obehagligt och intressant ställe där man fick se vad som hänt i Vietnam under kriget. Uscha!! Sen var jag trött, varmt och hungrig så vi tog en dyr!!! Taxi tillbaka till centrum där jag fick köpa min lunch för dagen! Gick till hotellet och käkade samtidigt som vi kollade på gåsmamman, fängslande bra! 

Sen framåt kvällen gick vi ut på Buen vien street, typ som Siem Reaps pub street där det var fullt med massa folk!   Vi käkade mexikansk mat som va helt okej en bit bort från surret. Sen tillbaka till hotellet för ett toabesök, Hahaha!! innan vi gick ut o åt glass på Baskin Robbins innan vi la oss :)  Kommentera här: