17 januari

HCMC 

Upp på morgonen och fick stressa i och frullen, eller ja. Vi trodde det iaf. Vi skulle nämligen med på en guidad tur till Cu Chi tunnlarna och de skulle hämta oss klockan 7,45 men ja, asiater och passa tider är ju sådär bra! Klockan 8,20 kom en stressad kille och hämtade oss, vi hoppade på en sleten buss med massa turister! 

Vägen va dålig o gubben tutade hela tiden, seriöst hela tiden! Blev ett stopp på vägen på ett ställe där handikappade jobbade med att göra fat, tavlor osv av musselskal o äggskal. Sen till Cu Chi tunnlarna där vi gick på en tur med våran guide. De va vi o de 40 andra på bussen typ :P Tog en stund att gå omkring på hela området men va intressant även om hans engelska va sisådär! 

De sista blev iaf en tur ner i tunnlarna. Man kunde gå 20-40-60-80-140 m. Vi klättrade ner och gick 20 m. Räckte gott o väl för min feta rumpa skulle få plats! Det var några som gick hela vägen men de va små o smidiga till skillnad mot en annan ;) 

Sen tillbaka i bussen o raka vägen till HCMC. Det tog ca 1 1/2 timme tillbaka då vi hamnade mitt i en kaosartad rondell och fastnade bland 100000 mopeder typ ^^ Väl tillbaka så tog vi o leta efter matställe men slutade med att vi åt på ställen bredvid oss för det var så gott där ;) 

Sen njöt vi av en McDonaldsglass i parken och de slutade med att vi blev sittandes o pratade med några vietnameser som ville träna på sin engelska. De va väldigt pratglada så efter en lång stund, dvs typ 2 timmar fick vi säga att vi skulle gå för det kom bara mer människor! Vi köpte även några lyckokuvert av några skolpojkar som va supernervösa o de tog även kort med oss men va stackarna skakade! Hahahaha! 

Gick tillbaka till hotellet och gjorde oss redo o gick ut för att gå på spa. Blev ett spa som va rekommenderat på TA. 1 timmes aromamassage. Va gött men gjorde lite ont ibland, jag är ju inte van! Sen blev de nagelvård med målade naglar med lite krumelurer på! Efter de delade vi på en quesadillas innan vi gick o la oss :)
















Kommentera här: