18 januari

HCMC-Da Nang, Vietnam 

Käkade frulle och gjorde ordning våra väskor inför vår flygresa. Checkade ut och tog en taxi till chinatown för att se om det var något att ha. Det var dock inte så mycket att se så vi satt kvar i taxin och åkte runt och sen åkte tillbaka till centrum. 

Vi hoppade av vid Ben Thran Market för att shoppa lite. Herregud vad mycket saker att köpa och massa folk. Sen luktade det inte så gott för det var mat också, Uscha!! Det blev varsin väska till oss och jag lyckades pruta ner 60% av priset ;)
 
Vi traskade bort mot Bitexcom som är Vietnams högsta byggnad. Stannade på vägen och käkade lunch och försökre undvika den starka solen! 

Sen gick vi in i bitexcom huset och kikade i lite affärer och njöt av acn. Vi hade tänkt att åka upp men det verkade inte gå om man var turist!! Traskade vidare mot parken och köpte en glass på donken och slappade en stund :) Sen gick vi tillbaka till hotellet och väntade på vår taxi, spelade kort och surfade ;) 

Taxiresan till flygplatsen tog en bra stund även om det bara var typ 8 km, så mkt mopeder och bilar!  Väl på flygplatsen blev vi avsläppta på fel terminal, vi skulle åka inrikes och inte utrikes :P Vi irrade runt ett tag för det var inte så bra skyltat men fick byta byggnad och grejer!  

Jag blir lite stressad av sånt men det gick bra tillslut :) Checkade in bagaget och gick igenom säkerhetskontrollen. Sen käkade vi middag på Burger King och fördrev tiden med att surfa, kolla i affärer och läsa. 

Sen fick vi gå på en buss till planet och boardade. Resan gick snabbt men shit va nervös jag va. Insåg på denna resan att jag var nog lite flygrädd, bra när man hade 9 flygresor kvar innan man var hemma ;) Inte alls en rolig känsla men 1 timme senare va vi på marken igen som tur var :P 

Blev upphämtade av en kille på hotellet och checkade in. Hotellrummet luktade sådär men mjuka sängar och bra wi-fi ;) Sen blev de en liten pratstund med min kusin innan vi la oss :) 


Kommentera här: