2 februari

Hua Hin 

Upp och käka frulle sen gjorde vi oss redo för att åka och kolla på de 7 statyer av Siam kungar. Var förbi och lämnade lite tvätt också, smidigt att få allt tvättad och struket ;) Vi tog en taxi-tuktuk till statyerna. Kollade och tog lite kort på statyerna i värmen, vi höll på att smälta bort i värmen!! Sen åkte vi tillbaka och köpte glass och lade oss i solen vid poolen :)  

Käkade lunch och glass igen och spenderade resten av dagen vid poolen. Dock blev jag störd av småbarn vid poolen, ryssar. Vi bodde på ett seniorboende så tystnad och ordning var noga. Då var inte barn som skrek och hoppade från kanten i poolen och skvätte vatten på mig okej!!! 

Väl på rummet kollade jag på lite serier och sen åkte vi till Market village. Gick omkring där och kikade en stund, fanns inget kul att shoppa tyvärr :( 

Sen gick vi till cajutan, den svenskägda restaurangen bredvid Market village.
Vi var helt i extas över deras meny och vad de sålde i restaurangen. Jag käkade köttbullar med mos och champinjonsås och Agnis åt raggmunk med köttbullar ;) Sen fick Agnis dricka svenskt kaffe och vi köpte svindyrt svenskt godis ;) Efter ett besök på cajutan var vi på allmänt bra humör så vi tog bussen tillbaka till lägenheten och kollade på serier!


Kommentera här: