23 januari

Hoi An-Da nang-Hanoi

Upp på morgonen och äta gooood frulle. Plockade ihop våra saker och tog vår transfer till flygplatsen i Da nang, var förbi och hämtade våra stora väskor på hotellet i Da Nang också. 

Vädret var lite sämre tyvärr, blåste och regnade lite. Checkade in vårt bagage och fick vänta bra länge för att kunna lämna in våra tavlor som vi checka in. Genom säkerhetskontrollen och sen var det bara att vänta på planet. De gick bra för vi satt mest o läste så :P 

Sen gick vi på planet och for mot Hanoi. Flygresan gick sådär dock, var ett riktigt blåsväder och mycket regn! Och de det som väntade oss i Hanoi också! Kallt och regn!!!!  Vi blev upphämtade på flygplatsen av en kille från hotellet. Hanoi var en storstad och folk, vilar och mopeder överallt!! 

Vårt hotell eller ja hostel låg på en liten väldigt trafikerad gata, mopeder överallt ^^ Väl inne så fick vi checka in och killarna var snälla och släpade våra väskor till fjärde våning(utan hiss). Personalen var otroligt trevliga, var ett hotell/hostel som drevs av bröder! 

Uppe på rummet fick vi byta om till varmare kläder då de var ca 10 grader bara. Begav oss ut på lunchjakt, blev stället mittemot hotellet och maten var god men det var kallt ^^ Vi mötte även upp vår resebyråtjej och betalade vår sista del av kryssningen som vi skulle på dagen efter!

Sen gick vi ut i kylan på en sightseeingtur och jag lyckades köpa en tavla med en chihuahua på, så nöjd :) Vi såg oss omkring och såg red huc bridge, katedralen bl.a. Hanoi var fint men kallt ^^ Vi stannade på Donkin donut för att värma oss med varm choklad/kaffe och en munk såklart ;) 

Sen gick vi och kollade in nattmarknaden. Den var stor och mycket stånd men vi köpte inget faktiskt ;P Sen vandrade vi hemåt igen och slappade och packade om väskorna för vår Halong Bay kryssning!Kommentera här: