25 januari

Hanoi-Bangkok-Hua Hin

Upp på morgonen och fick trängas  vid frukosten. Hade en australiska bredvid oss som var otroligt pratglad. Sen checkade vi ut och bilen kom och körde oss till flygplatsen. Där lyckades vi även med att checka in våra lite för tunga väskor samt tavlor utan extra kostnad, catching! Gick igenom säkerhetskontrollen där jag lyckades bli stoppad och de sökte igenom mitt handbagage utan några problem. 

Boardade planet mot Bangkok. Flygresan gick bra och halvsov hela resan typ :P Väl framme i Bangkok så tog vi oss igenom immigrationen. Det tog verkligen superlång tid samt att vi inte fyllt i något papper så va lite krångel innan vi väl var ute. Men efter ca 1 1/2 timme va vi ute med väskor och allt. Försökte hitta någonstans att äta medans vi väntade på bussen till Hua Hin, blev pad Thai.

Gick ner för att fixa bussbiljett när vi möts av att bussen är fullbokad. Va ska vi göra nu? Blev en taxi för 2500 baht ist så vi drog iväg direkt! Resan började bra dock fick min mage problem efter stund på en lång bro och de 10 min kändes som ett halvt liv typ ^^ Resan gick bra, läste och halvsov hela tiden mest! Sen blev de lite strul då vårt boende låg ca 6 km utanför Hua Hin och taxigubben ringde och pratade med dom för vägbeskrivning så blev lite felkörning innan vi väl var framme. 

Träffade en tjej som gav oss nyckel och lite regler om vår lägenhet. Åkte till åttonde våningen där vår lägenhet låg! En 30kvm stor lägenhet med ett litet pentry och balkong. Dock insåg vi snabbt att internet inte fungerade tyvärr vilket gjorde oss ledsna :( Jag packade upp mina saker och gjorde mig hemmastadd eftersom vi skulle stanna några dagar. 

Sen gick vi ut för att äta lite middag. Ute var det kanske 17-19 grader och blåste rejält så vi var väl inte nöjda med livet just då för vi ville ha 25 grader minst :P Efter en bra stund så lyckades vi hitta ett ställe med käk, åt och wifiade. På vägen hem igen så handlade vi lite smått och gott samt frukost. Satte oss i lobbyn och käkade glass och wifiade en stund innan vi la oss! När vi la oss så såg jag att internetdosan va utdraget så de löste sig ;)


Kommentera här: