27 januari

Hua Hin

Agnis väckte mig på morgonen efter hennes gympass. Käkade frukost och gjorde oss redo för en dag på stranden. Lade oss vid första restaurangen och deras solstolar. Var mycket bättre väder denna dagen runt 28 grader. Slappade, läste, solade, badade och bara njöt. Lunchen avnjöts i skuggan ihop med myrorna ^^
 
Väl tillbaka vid lägenhetskomplexet så satte vi oss vid poolen o käkade en glass i skuggan! Sen slappade vi med acn i rummet innan vi gjorde oss redo för att åka till cajutan, en svenskägd restaurang. 

Dock blev de ändring på de hela när vi träffade ett svensk pensionärspar i hissen som vi följde med ner till centrum och nattmarknaden. Man tog en buss som kostade 10 bh och sen plingade man bär man skulle av. Turen ner till centum tog ca 15 minuter och det va trångt men smidigt sätt att ta sig till "centrum" ;) 

Vi följde med de svenska paret och de visade oss flera bra ställen att shoppa och äta på. Vid Sweden restaurang skiljdes vi åt och vi njöt av en finmiddag med oxfilé och grejer, fint ska de va :) Utforskade vi på nattmarknaden och mötte pensionärerna igen. Sen tog vi bussen tillbaka till vår hotell, köpte lite gött, drack någon cider och kollade på film innan läggdags :)


Kommentarer:

1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

ser helt underbart ut

Kommentera här: