3 februari

Hua Hin
Eftersom stranden var stängd denna dag var vi uppe tidigt och Agnis la ut våra handdukar på solsängarna när hon gick från gymmet. Dock hade någon jäkel tagit bort dom när jag kom ner så vi fick sitta i stolar och sola. Inte så skönt ;/ Agnis gick och lade sig i hängmattan och där hittade jag henne sovandes när vi skulle äta lunch! Skrattade bra gott åt henne där ^^ 

Vi åt lunch och handlade lite frukt innan vi la oss vid poolen med glass som vanligt ;)  Även denna dagen kom ryssarna med sina skvättande, skrikande barn och jag flyttade på mig, märkbart irriterad men då flyttade barnen efter och fortsatte skvätta vatten på mig. Så tillslut när jag låg där och hade tröttnat på att få en massa vatten på mig så sa jag till dom och då gick allihopa därifrån, Victory för mig!! Ne men seriöst, man får väl ha koll på sina barn?? 

Framåt eftermiddagen gjorde vi oss redo och åkte till Market village för att växla in våra dong som vi fick tillbaka från vår Halong-kryssning. Det blev mer än förväntat så vi va nöjda :) Åkte vidare till nattmarknaden för att shoppa lite. Blev ett stopp på Swensens för glass också, herrejävlar vilken god glass!!!! 

Agnis hittade en del shopping som vanligt men vi båda var på lite sisådär humör så vi tog bussen tillbaka och hämtade vår tvätt och lämnade den. Sen åt vi middag på första stället och packade ihop våra saker :(Kommentera här: