4 februari

Hua Hin-Bangkok

Åt en rejäl frukost av det vi hade kvar i kylskåpet, båda två blev helt proppmätta ;P  Vi plockade ihop och gjorde oss redo för avfärd. Vår taxigubbe kom med en minivan och Agnis blev direkt misstänksam eftersom vi åkt minivan innan och de var trånga ;P Men vi blev väldigt förvånade då vanen bestod av stora skinnfåtöljer så vi lutade oss tillbaka och åkte mot Bangkok. 

Vi var mer än nöjda med bilen och resan till Bangkok gick förvånansvärt snabbt. Väl framme i storstaden så checkade vi in på vårt hotell. Hade lite strul med ljuset men bellboyen hjälpte oss med det när han kom upp med vårt bagage :) Rummet var helt okej, stort och med två dubbelsängar. De frågade tom vid incheckning om vi ville ha dubbelsäng eller 2 enkla. Så vi fick två dubbla ^^ 

Vi bytte om och gick ner mot Central World. Var fullt med marknadsstånd utmed gatan. Det tog ca15 min att gå från vårt hotell till shoppingcentret och va varmt det var ;)  Väl inne på CW så åkte vi upp till våning 6 för att hitta ett ställe att äta på. Blev pizza :) Sen kollade vi i några affärer. Victoria secret var rena besvikelsen, inga pink saker :( Lämnade CW och gick över gatan till Donken för att fikade lite i acn och sen kollade vi in de köpcentrat också. Va mest marknadstånd så vi började gå tillbaka mot hotellet. 

Gick över en bro och där kom det båtar åkandes och Agnis ville så gärna åka med en sån så vi hoppade på den. Körde som fan på kanalen gjorde dom och sen hoppade vi av på nästa ställe. Som en buss fast en båt ;) Promenerade tillbaka till hotellet i värmen, höll på att avlida! :P 

Sen lämnade vi saker våra saker på rummet och gick på massage. 1 timmes aromamassage var precis vad jag behövde ;) Kvällen spenderades med mat på hotellet, inte alls gott och 1 timme på gymmet :)  

Kommentera här: