5 februari

Bangkok 

Frullen på hotellet var göööörgo, bästa so far!!! Käkade länge och gjorde oss redo för Grand palace. Bellboyen ringde på taxi och vi begav oss iväg för endast 100 bht för en 30 minuters resa. Väl framme så hade vi inte tillräckligt bra kläder så vi blev sura och tog en taxi till MBK :P Gick igenom och kollade in det varuhuset, köpte lite klockor och gick till Mc för en liten fika. Blev en rosa chokladpaj ;) 

Lämnade MBK, strosade förbi Hard rock och köpte mitt vanliga och gick igenom Siam square till Siam paragon. Väl inne på Siam Paragon så insåg vi snabbt att det var lite för dyra affärer för oss och SeaLife var dyrt så vi tog och åt lunch ist. Testade den svarta hamburgaren som var så otroligt stark så ingen höjdare ;)  

Efter lunchen bestämde vi oss för att gå på bio. Det blev The Reveant med Leo DiCaprio. Den var sådär men stolarna var supersköna ;) Efter bion försökte vi leta oss tillbaka till vårt hotell men misslyckades totalt så vi hamnade på Central World. 

Väl där käkade vi efter en bra stunds kollade och lite irritation från bådas håll ;) Maten var billig och ganska liten portion så efteråt käkade vi glass på cold stone, det var godare på Swensen's. 

Från Central world hittade vi hem så vi gick förbi en nattmarknad på vägen tillbaka. Sen gick Agnis till gymmet och jag slappade i sängen med Cola o ahlgrens bilar :)

Kommentera här: