6 februari

Bangkok 

Gudomlig frukost, vi var uppe tidigt och åt länge ;) Vi var uppe tidigt så vi kunde vara tidigt på Grand palace denna gången med hellånga byxor och det var värt att gå i långbyxor i solen, va fint det var :) Hela området var helt magiskt även om det var en massa folk precis överallt :P 

Gick omkring i värmen och kollade in de olika templen, kollade på Emerald buddhan också i sitt lilla tempel :P  Gick omkring på området en bra stund, det var ganska stort. 

Ut från allt folk och gick utmed vattnet mot Wat Pho-den vilande buddhan. Även de området var otroligt fint med diverse byggnader, pagoder osv. När vi kom ut där så åt vi lunch på ett litet fik bredvid, det var väldigt gott :) 

Sen tog vi en tuktuk-tur som vi sent fick glömma. Helve va han körde men kul va de, Agnis var livrädd och jag asgarvade ^^ Tillbaka på hotellet gick vi och tog 60 minuters oljemassage. De va gött men fick ofrivillig bröstmassage och det var seriöst såååå skumt :P  Tillbaka på hotellet lade vi oss vid poolen men där var huset i vägen så blev ingen sol men vi låg och slappade en stund. 

Sen gick vi o gick till central world för att kollade på bio. De blev the Finest Hour med Chris Pine, filmen var bra och verklighetsbaserad så det gjorde den ännu bättre :) Vi valde att ha en stor soffa som vi satt i, helt okej men de andra stolarna från dagen innan var godare ;) Innan bion var vi och storhandlade godis, Haribo godis och choklad, vi var i himmelriket ;)  

På vägen tillbaka till hotellet stannade vi utmed vägen och käkade middag. Tyvärr var servicen och maten inte superbra :( Sen packade vi ihop våra saker inför morgondagens flygresa och la oss.

Kommentera här: