13 januari

Phnom Penh 
Upp på morgonen för att kolla på Royal Palace och silverpagodan innan det blev för varmt. Ett jättefint och stort ställe där vi hade en kunnig och trevlig guide :) Det var några skolklasser där samtidigt som oss men nästan inga "vanliga" turister så det var skönt :) 

Tog en tuktuk vidare till Wat Phnom, ett tempel på toppen av ett berg. Det var fint men det var en bönestund så vi gick inte in. Agnis släppte en svala dock för god tur, lite komiskt va de faktiskt. Hon var väldigt noga med att jag inte skulle röra djuren, dvs hundarna pga smitta och så rör hon en fågel :P

Sen stannade vi för att köpa lite glass och snacks och sen lade vi lade vi oss vid poolen för lite sol, bad och kortspel :) lunch blev det på kfc, det smakade skit faktiskt, otroligt besviken! 

Sen slappade vi lite till i solen innan vi framåt eftermiddagen drog oss ner mot Central Market för lite shopping. Det blev lite handlat för oss båda, jag köpte ett par elefantshorts och Agnis massa sjalar ;) 

Själva shoppingen var väl bra men vi var lite sega och det var mycket folk och det var varmt så vår tuk-tukgubbe körde oss till en indiskt restaurang. De va Agnis önskemål såklart ;) Maten var hel okej men väldigt stark :P 

Resten av kvällen spenderade vi vid poolen och spelade massa omgångar med kort i den sköna varma kvällsluften :)  Kommentera här: