14 januari

Phnom Penh 

Började morgonen med att lämna in en hög med tvätt och slappade vid poolen hela dagen. Käkade en god lunch på restaurangen bredvid hotellet, det var gott :) 

Framåt eftermiddagen så väntade vi som vanligt på en tuk-tuk från båtfirman som hade arrangerat en sunset Cruise som vi skulle med på. Tydligen var den försenad och det blev stressigt men en tuk-tukgubbe från hotellet körde oss ner till "hamnen". 

Båten var fin och själva kryssningen var väl inget speciellt även om det var fint med solnedgången osv. Vi cruisade omkring på Mekong river och Tonle sap river. Vi skulle egentligen få en stor frukttallrik men det blev något litet fat med inhemsk mat, det var inte så gott! 

Så väl tillbaka i hamn så tog vi en tuk-tuk till en restaurang utmed Sisowath quay för lite middag. Blev en pizza och en massa gamla 90-talshits på en sportbar. 

Sen besökte vi nattmarknaden som denna kväll var öppen. Den var dock ingen vidare, mycket bättre i SR. Shoppade bara lite souviners innan vi drog oss tillbaka till hotellet där tuk-tuken tillslut hittade vårt hotell, haha! Väl tillbaka på hotellet plockade vi ihop våra saker inför morgondagen... 

Kommentera här: