3 serier jag maratontittar på just nu...

Arrow
Älskade Arrow´s första och andra säsong men tappade suget där ett tag men nu är jag i mitten av säsong 3 och har hela säsong 4 att kolla på också, underbart :D Arrow är actionfyllt och spännande men stör mig fortfarande på att ingen ser att Oliver är Arrow ;)
 
 
 
Grey´s anatomy
Gav upp för många år sen runt säsong 7 men i vintras innan Asien så tog jag och började plöja igenom från början och nu är jag äntligen på slutet av säsong 12. Grey´s är verkligen en snyft-serie så det har blivit mycket tårar men fasiken va bra de e :) (förutom när dom dödar huvudkaraktärer, suck :( )
 
 
The vampire diaries
En serie som jag verkligen älskade i början men som jag sen tröttnade på när alla dog och sen återuppstod titt som tätt. Allt blev liksom lite för mycket där ett tag men nu är jag i mitten av säsong 7 och tycker serien är bättre än någonsin(antagligen för att "Elena" inte är med längre :P)
 
 
Någon mer än jag som maratontittar på serier??

Malaysia :)

Besökta städer: Langkawi och Kuala Lumpur
Bästa sevärdhet: Langkawi cable car och skybridge, fast älskade KL bird park också :P
Sämsta sevärdhet: Ingen, vi hann med och besöka de sevärdheter vi ville och ingen var en besvikelse :)
Antal dagar i landet: 5 dagar, snabbvisit tyvärr :(
3 första intryck av landet: Grönskande, varmt och vatten(vi anlände med färja på Langkawi)
Vanligaste färdmedlet: Taxi
Bästa maten: Kyckling nachos på Langkawi, vilket jäkla gooo mat ;D
Bästa hotellet: Park royal serviced suites. En stor lägenhet på 35våningen med utsikt över Petronas twintower och KL tower :)
Besökta flygplatser: Langkawi int. och Kuala Lumpur int.
Färdmedel använda under tiden i landet: Flyg, färja, taxi, cable car och shuttle-buss.
Betyg av landet: Åh Langkawi, vilket guldkorn, KL med för den delen :) Otroligt fint och härligt land med härlig värme, trevligt folk och väldigt bra shopping. Deras engelska var helt klart bättre än andra länders :) Nu stannade vi för kort tid, hade gärna spenderat mer tid på Langkawi och KL! Samma sak där med taxametern men det kunde vi ju sen innan som tur va ;)
 Thailand

Besöka städer: Hua Hin, Bangkok, Phuket och Koh Lipe.
Bästa sevärdhet: Oj, Grand palace-området samt Wat Pho(den vilande buddhan) i Bangkok var såå fint men älskade även snorklingen i Lipe-området.
Sämsta sevärdhet: 7 Kings of Siam statues, var bara 7 statyer och inget mer, allt som stod om dom var på thai så man förstod tyvärr inte innebörden riktigt :/ 
Antal dagar i landet: 21 dagar, 8 av dom skulle spenderas i Laos men blev lite ändring ;)
3 första intryck av landet: Storstad(landade i Bangkok), varmt och massor med bilar.
Vanligaste färdmedlet: Thai-buss(tuk-tuk) i Hua Hin, moped med vagn och Longtail boat på Koh Lipe och taxi i Bangkok.
Bästa maten: Kyckling och cashewnötter i Hua Hin och yellow noodles med kyckling på Lipe :) 
Bästa hotellet: First Choice suites, vår lägenhet i Hua Hin var fräschast. Men vår bungalow på Lipe Beach resort på Koh Lipe var otroligt mysig och charmig (även om vattnet aldrig funkade typ :P)
Besökta flygplatser: Suvarnabhumi airport(Bangkok), Don Mueang(Bangkok) och Phuket int. 
Färdmedel använda under tiden i landet: Flyg, thai-tuk-tuk, thai-buss, färja, longtail-båt, moped med sidovagn,någon slags båt som gick igenom Bangkok, bil och taxi.
Betyg av landet: Thailand har aldrig lockat mig, det är för svenskt. Och det var vad jag tyckte också. Bangkok var en härlig pulserande storstad med trevliga sevärdheter som passade mig bra. Hua Hin var pensionärernas paradis som var väldigt försvenskat och väldigt lugnt område med trevlig shopping och för att inte prata om Phuket. Mycket dyrare priser på allt och menyer på svenska, nej tack kommer aldrig sätta min fot där igen! Koh Lipe var mysigt och en liten paradisö men en vecka räckte för så mycket fanns det inte att göra(förutom sola, bada och snorkla). Så ja, Thailand var okej(garanterad sol vilket var sjukt gött) men kommer antagligen aldrig åka tillbaka som de känns nu ;)