16 februari

Kuala Lumpur, Malasyia 

Vår första dag i storstaden KL. Vi var uppe tidigt och åt frukost och gjorde oss redo för en dag på stan. 

Vi tog en taxi till Kl Bird park och gick ibland en massa vilda fåglar bra länge. Det var stort och det var utomhus allihopa och så var man liksom instängd i ett stor nät. Häftigt att gå omkring bland fåglarna även om de va mkt påfåglar och dom va lite otäcka ;) 

Det började bli riktigt varmt så vi gick in i shoppen och tog en taxi till Hard rock cafe. Där avnjöt vi en lunch i acn, det var gött :) Vi satt kvar länge då jag var törstigt och min mage mådde inte bra :( 

Sen tog vi oss ut i värmen och gick mot Aquaria. Väl där så gick vi omkring och kollade på massa fiskar, uttrar, sköldpaddor, hajar osv.  Fick även se när de matade fiskar, sköldpaddorna och rockorna. Gick(åkte igenom) glastunneln, de var häftigt :) Shoppade vi lite i souvenirs affären innan vi gick ut i värmen igen. 

Vi tog en taxi till ett köpcentra i närheten där vi bodde. Där bestämde vi oss för att gå på Deadpool i första klass. Och första klass var det, vilken salong :) Hade varsin stor fåtölj som gick att ändra både rygg och fotstöd samt en filt och serviceknapp. Vi båda älskade det och filmen var kanon! Helt klart min typ av film med massa skämt, superhjältar och Ryan Reynolds ;) 

Efteråt så tog vi och gick hemåt, hade typ inget batteri på telefon och de byggde om men vi lyckades hitta tillbaka. Gjorde oss redo för att äta middag. Hade beslutsångest eftersom gatan bortanför vårt hotell innehöll en massa roliga restauranger. De blev tillslut ett mexikanskt ställe och maten var kanon, och margaritasen också ;)  Lite runda om fötterna så gick vi tillbaka, kollade på lite tv innan vi la oss!  

Kommentera här: