17 februari

Kuala Lumpur, Malasyia 

Var uppe på morgonen och glömde Agnis födelsedag. Tur fb påminner en så blev skönsång på morgonen! Åt frukost sen åkte vi upp till våning 31 för sol och bad. Det var varmt som sjutton och poolen va svinkall! Solade, kollade på  teen wolf och bara slappade. 

Både jag o Agnis hade lite ont i magen denna dag så det var skönt att bara slappa. Till lunch var vi och hämtade hamburgare på fat boy. Blev en salig blandning med en massa saker på, så går det när man själv får bestämma ingredienserna på sin burgare ^^ 

Sen blev det mer sol och bad, sköööönt! Framåt kvällen gjorde vi oss redo för att åka till chinatown. Vi började gå men tog en taxi men vi kunde lika gärna gått då vi kom mitt i rusningstrafiken. 

Chinatown var en mysig och väldigt livlig stadsdel med massa shopping! Det blev lite smått och gott handlat till oss båda ;) Vi tog och åt lite kinamat och sög in atmosfären, det var så härligt att sitta mitt i surret och kolla på folk! 

Tog en taxi till Petronas och där tog vi lite kort såklart innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet. Väl där flygpackade vi och gjorde oss redo för några timmars sömn... 

Kommentera här: