18 februari

Kuala Lumpur, Malaysia - Siem Reap, Kambodja 

Var uppe vid 3 igen för att ta taxin till flygplatsen. Det var en dyr historia och vår frukostpåse ifrån hotellet var inget att hurra över. Resan till flygplatsen gick bra, försökte sova ;) Väl framme så checkade in våra saker, försökte leta rätt på udda bagage och lämnade tavlorna och gick igenom säkerhetskontrollen. 

KL's flygplats är stor och vi hittade vår gate tillslut. Så satte oss vid mc och shoppade upp våra sista malaysiska pengar ;) Resan till Siem gick snabbt och vi båda halvsov mest hela tiden! Väl i Siem Reap blev det immigrationen ännu en gång och gick igenom och hämtade vårt bagage. 

Trodde vi... Så blev det tyvärr inte då Agnis väska inte dök upp. Efter att ha stått och väntat vid lost and found i säkert 25 minuter och försökt få någons uppmärksamhet så fick vi till slut hjälp av idioten som ignorerat oss hela tiden!! 

Det visade sig att Agnis väska var borta så efter 1 1/2 timme kom vi äntligen ut och hade då missat vår skjuts så fick ta taxi till hotellet. Det låg lite utanför "centum" och väl där var vi trötta, hungriga och irriterade men personalen var så otroligt vänliga. 

Vi åt frukost och sen fick vi checka in 5 timmar för tidigt i vår privata villa med pool och vilket ställe. Det var superfint verkligen så vi bytte om till badkläder direkt och la oss i solen. Poppade musik, sista minuten solade, läste och halvsov hela dagen på vår lilla bakgård med pool. 

Sen gjorde vi oss redo för att åka ner till centrum med transfern. Där gick vi och åt lite mat vilket var gött :) Hade verkligen saknat Siem Reap, vi båda hade gjort de för vi trivdes bra där!  Promenade runt och försökte hitta lite sista minuten shopping. 

Det blev lite shoppat men vi gav upp efter en stund då behöver jag gå på toa så vi gick upp på en takterrass och tog oss en drink och njöt av Siem Reap. 

Efter mkt om och men så hittade vi en tavelaffär jag såg när vi var där sist. Så in där lite halvfull efter en väldigt stark drink och för lite sömn för att storhandla tavlor innan hemgång :) Väl ute därifrån så gick vi mot transferplatsen och shoppade upp våra sista dollar innan vi åkte tillbaka. 

Fick info ang Agnis väska under dagen också. Den var i Vientiane, Laos och skulle förhoppningsvis möta upp oss i Hong kong, London eller i Göteborg. Så tillbaka på hotellet fick vi plocka om i alla väskor och se till så all ny shopping fick plats och kunde ändra om lite med handbagagena! 
Kommentera här: