20 februari

I luften-London, England-Göteborg-Falköping-Timmersdala

Under vår 14 timmar långa resa mellan Hongkong och London var det tyvärr lite turbulens men jag var så trött så orkade knappt vara nervös :P Resan gick bra om man frågar mig men inte om man frågar Agnis ;) Jag sov, läste, kollade på film och lyssnade på musik så tiden flög förbi. Var skönt att sitta långt bak för var uppe och gick några gånger och stod och strechade lite :)  

Väl i London så möttes vi av morgon, regn och lite stress då vi var lite sena in och vi var tvungna att byta terminal denna gången också. Så på bussen och bort till andra terminalen, igenom en säkerhet och passkontroll och fick nya biljetter. Dock lyckades vi inte hamnade bredvid varandra på planet mot Göteborg :( Slog oss ner vid gaten och inväntade planet vilket gick fort då vi var lite sena, vilket alla var kändes de som ;) 

Väl ombord hamnade Agnis två rader bakom mig och jag hamnade vid en nödutgång, massor med benplats bredvid två kineser. Resan gick fort då jag läste och halvsov lite. Väl på marken efter 20 minuters cirkulerande i luften pga snöstorm på Landvetter så det behövdes plogas så landade vi. 

Startade min telefon och möttes av ett mail från british airways att mitt ena bagage var kvar i London!!!! Åh så irriterad jag blev!! Tog oss igenom passkontrollen på Landvetter och direkt till Lost and found för att se om Agnis väska dykt upp och anmäla min. Agnis väska var inte där tyvärr och min väska skulle komma med taxi när den anlänt så fick bara lämna info vad som var borta sen. 

Väskorna kom nerpimpande efter en lång stund(säkert 30min) och vi båda var trötta, frös och ville bara hem. När min stora väska och handbagage väska kom så insåg vi att tavlorna var kvar så då anmälde vi det och gick ut i ankomsthallen. 

Möttes av pappa utanför och gick ut i snön. Herrejävlar vad mycket snö det var, och kallt! Sen drog vi oss mot Falköping i snöstormen. Pappa hade med sig kaffe till agnis, pepsi Max till mig och nybakta bullar :) Resan hem gick bra och blev lite telefonsamtal och massa prat med pappa. Släppte av Agnis och åkte hem till Timmersdala. 

Möttes av mamma och två glada hundar hemma hos päronen. Blev tacos och semla till middag ihop med brorsan. Sen visade jag lite grejer innan jag fick hjälp hem med mina saker och var hemma en stund och plockade lite. Tänkte inte sova då jag ville komma in i svenska tiden bra ;) 

Framåt kvällen körde jag mamma och pappa till deras vänner i Mariestad, var helt underbart att få köra bil efter 7 veckor!! Kvällen spenderades hos en väldigt glad Enya som jag skulle leka med, så hon hade saknat mig lilla gudingen <3 

Ica och Polly bjöd på god mat och efterrätt och sen skulle jag vila en stund i soffan. De gick sådär och vaknade upp och fattade inte vart jag var, vad dom skrattade åt mig. Hade tydligen sett helt förstörd ut då min telefon ringde och hade kollat på den och sen på dom, sett helt livrädd ut och sen tog de 30 sek innan jag vaknade till och fattade vart jag var ^^ 

Var och mötte upp Jetpak som kom med tavlorna innan Ica var snäll och körde mig och vi hämtade mina föräldrar, hon tyckte inte jag var i skick att köra ;) När jag sen lade mig på kvällen i min egna säng så hade jag varit vaken i 46 timmar(att vila en 30 min och sova på planet räknas inte för det är ingen riktig sömn ;) )

Ang Agnis väska så dök den upp 6 veckor efter vår hemkomst, helt sjukt dåligt av AirAsia och KL's flygplats som gav såååå dålig service!! Kommentarer:

1 Frida:

Min väska har hittills aldrig blivit borta. Peppar peppar ta i trä :)

Kommentera här: