Åh förlåt!

Alltså tiden räcker inte till. Önskade dygnet hade mer timmar för jag har häcken full med saker att göra hela tiden :P Men nu tänkte jag ta mig några minuter på jobbet och skriva några rader :)
 
Hoppas allt är bra med er iaf, tack för att ni fortfarande läser fastän att jag är världssämst på att uppdatera. Tänkte dela med mig av en grej som ska ske mig på onsdag. En livsomställning utöver det vanliga... Jag ska göra en magsäcksoperation, närmare bestämt en Gastric sleeve. Det betyder att man tar genom titthålskirurgi bort 60-80% av magsäcken och stänger igen så man får en mindre magsäck, en sleeve. Det resluterar i viktnedgång och ett friskare liv. Nog för att jag är frisk nu men jag kommer antagligen få så många följdsjukdomar ju längre jag bär på min övervikt.
 
Varför jag valt att ta denna vägen är att jag i mååååånga år har försökt och gå ner i vikt och testat dvs olika dieter. Jag har lyckats gå ner massor i vikt men sedan lagt på mig kilona igen och lite till. Jag vill inte att någon ska tro att detta är en "quickfix" för mitt liv kommer aldrig bli detsamma igen. Matportionerna kommer vara max 2-2 1/2 dl stora och jag kommer aldrig kunna dricka ihop med maten igen men vet ni? Det är så värt det för att kunna få vara frisk i framtiden. Att inte få diabetes, hjärt och kärl-sjukdomar och alla andra följdsjukdomar. Jag har ALLTID tyckt innan att man kan själv men efter många år så insåg jag också att jag kan men ändå inte. Lämnade in min remiss i Maj, den kom iväg i Juni och sen var jag och Ica på infomöte i Göteborg i slutet av aug. Fick mitt godkännande den 13 September, sen hade jag infomöte med kirurgen den 4 oktober, har flytit(druckit modifast) sedan den 12 oktober och ska opereras den 2 November på KSS(Skövde kärnsjukhus).
 
Jag har aldrig varit nervös och jag känner mig så redo. Jag tror självklart inte att alla hjärnspöken man har med dålig självkänsla kommer försvinna bara för man går ner i vikt men tror att jag kommer bli en annan person. Alltså personen jag är idag är en bra person, jag klappar mig själv på axeln där. Jag har de senaste åren utvecklas något enormt i mitt sätt. Jag har insett vad som är viktigt och vad och vilka som ska prioriteras. Så nu hoppas jag att jag kan fortsätta och blogga lite mer i framtiden om min resa men först ska operation och flytt av företag ta upp all min tid :) Ha en bra onsdag vänner!
 
 

Kommentera här: